Как се правят дървените бастуни?

- Apr 10, 2017-

Производството на дървени бастуни обикновено включва следните процеси:


1. Търсенето на суровини: формата на суровините за задоволителна тръстика е много важна.

2. Изрязване: На хълма, за да намерите подходящата суровина, подходящото рязане, оставяйки подходящия участък и дължина, се прибира за последваща обработка. Под материала, не прекалявайте с лоши ръце, подходящо е да оставяте известна дължина, в случай че съкратената суровина се губи.
3. Направете направо: Природните суровини обикновено се огъват, не могат да се използват директно, за да се използва огъня, печене горещо след ректификационната сила, за да се направи прави.
Обелете: Използвайте ножове, разочарование и други инструменти за отстраняване на кората на повърхността на суровината.
4. Пластмаса: В зависимост от формата на суровините за рязане, рязане, рязане, пробиване, направете прототип на тръстика.
5. Шлайфане: Използването на марля върху тръстиката повърхността на кората, бръчки и образуването на нож, отрязани дефекти смилане, за да се получи гладка и симетрична повърхност. На тази стъпка може да се използва любимата патерица.

6. Използването на Tung масло или лак, за да добавите слой за защита към патериците, не само може да увеличи естетиката, но също така може да играе патерица за водоустойчивост, защита срещу влага, защита срещу замърсяване, киселина, алкална защита. Почистване на повърхността и след като сте изсъхнали внимателно, за да използвате фина шкурка, полирайте още веднъж четкайте следващата, четка 3 - 5, за да сте добре.


Дървени бастуни

Един чифт:Колко високи са бастуните? Следваща:Кой използва команда?