Колко високи са бастуните?

- Apr 01, 2017-

Много е важно потребителят да се докопа до правилната височина на пръчката, да поддържа правилната стойка за ходене и ходене, рационалното използване на подпората на бастуна е много важно. Ако дългата дръжка е твърде ниска, тя ще се превърне в гърбица и ако държите твърде високо, ще ви накара да се качите на стъпалата или стълбите, когато е трудно. Крухите са подходящи за употреба, удобни за употреба и обратно, повече усилия и дори да причиняват щети, и по този начин да изберете правилната палет е много важно. За да се определи подходящата дължина на тръстиката е да се носят обувки, да се положи положителна стойка, измерване на китката до разстояние от земята, или улър стъбла на разстояние от земята.

 

Бастуна обикновено е едно сцепление в неудобството между краката и кърпи, които държат аксиларен стик ходене, обърнете внимание на първата патерица след стъпка напред, когато първата стъпка крака, След като са взети крайниците, с двойна подкрепа като подкрепа, Тялото постепенно се движи напред стъпка напред не може да надвишава нормалната походка, за да се избегне нестабилност падане, двойно напред, за да се придвижим напред към паралелно, а не към двете страни на слайда. Корпусите трябва да са здраво заземени, за да се избегне плъзгането. Ако времето за почивка на леглото е по-дълго, започва да ходи на ходене, често се чувстват замаяни десния борд, лесен за падане, постепенно да се адаптира. Можете да се упражнявате седнал на леглото, след грижи от персонала, в стаята за кратко време да застане, да се адаптира към практика след ходене и ходене. С непрекъснатото развитие на науката и технологиите, патерици на дизайна и производството все по-сложни. Такива като опъвам тръстика, както в подмишницата, но и с ръката подкрепени ходене копчета палка . Можете да настроите използването на висока степен на сгъваеми бастуни ( седалка или бастун със седалка ), обикновено като бастун, ако е необходимо, може да се отвори и като стол с предпазна дръжка за седене. Що се отнася до четири крака патерици ( quad тръстика ), използвани за да бъде по-стабилна от "едно краче патерици".

 

Два начина за определяне на височината на тръстиката

 

Метод 1: Корпусът е изправен до огъване на лакътя 30 °, дорсифлексията на китката около 30 °, държаща тръстиката, така че тампонката да бъде поставена в предната част на пръста и страничната страна на разстоянието от 15 cm.


Метод 2: Тялото е вертикално, височината на пръчката и големият ротор (изпъкнала става) в същата височина.

 

тръстика оразмеряване-information.jpg


Един чифт:За какво се използват бастуни? Следваща:Как се правят дървените бастуни?