Как да изберем масажен стол?

- Dec 08, 2017-

Първо, изберете масажен стол, който съответства на формата на тялото ви. Ако е прекалено голяма или прекалено малка, не можете да масажирате масажния стол до съответната част на тялото. Тъй като масажният стол се използва главно за отпускане и здравеопазване, изборът трябва да прецени дали неговата функция е изчерпателна.


Основни компоненти


Изберете масажния стол трябва да имате предвид различни фактори, основните компоненти на масажния стол са основното движение, релсите, двигателите, материалите и т.н., качеството на масажния стол зависи главно от качеството на тези основни компоненти:


Дънни платки


На дънната платка може да се каже, че мозъкът на масажния стол, който се използва за управление на програмата за масажния стол, захранването, пневматичната работа на клапанния двигател на носача чрез командата за предаване на ръчния контролер за масаж, приета от дънната платка и издадена на механизма за масаж на стола Масажното упражнение е един от важните компоненти.


Масажният стол е добър или лош, не само зависи от външната му функция е повече, материалът е добър, но също така зависи от неговата масажна програма е хуманна, опитът в програмата е висок.


движение


Движението на масажния стол е снабдено с манипулатор и устройство за управление на двигателя на манипулатора. Масажният стол може свободно да върви по направляващата релса и да масажира гърба и задните части на човешкото тяло в зависимост от дължината на водещата релса.


релса


Основната структура на масажния стол с движението на манипулатора и повечето вътрешни основни компоненти са цялостната рамка на масажния стол. От 2014 г.


робот


Масаж стол манипулатор, чрез проектирането на програмата, можете да постигнете различни изкуствени масаж. Посредством принципа на масажа, за постигане на масажен ефект, играят за изчистване на меридианите, ци и кръвообращението, поддържайки баланса на тялото на ин и ян, механичният масаж е най-важният масажен масажен масаж.


Мотор


Обикновено известен като мотор, неговата основна роля е да генерира въртящ момент, като източник на енергия за електрически или механични. Генератор в схема с буквата G каза, че неговата основна роля е използването на механична енергия в електричество, което поддържа функционирането на функция за масаж на робота е важна движеща сила.


Основен масажен стол в присъствието на следните видове двигатели:


① месене на двигателя: управление на робот месене тактики;


② победи двигателя: управление на манипулатора бие тактики;


③ двигател за вибрации: механизмът за масаж за създаване на вибрационни ефекти;


④ ходене мотор: шофиране робот ходене в релсата;


⑤ двигател на ходовата ролка: задвижване на ходовата ролка;


⑥ мотор на месене на плоча: задвижване на ходова част.


кора


Масажният стол Cortex е много важен, отличният кортексов масаж е ключът към избора на комфорт. Висококачествените масажни столове обикновено използват специална PU кожа, използването на триизмерна структура на мрежата от нетъкан текстил субстрат. Кожата трябва да е супер устойчива на износване, меко и деликатно докосване, професионална хидроизолация, по-силна дишаща способност.


Един чифт:Как да се предпазят старческите стави? Следваща:Пазарната ситуация на масажния стол