Как да избера подходящата инвалидна количка?

- Nov 30, 2017-

(1) Обикновено не се използва, просто използвайте, когато излизате, или за медицинско лечение, се препоръчва да се използва обикновена мека седалка или двойна завивка на инвалидна количка, по-достъпна, популярна, удобна и лека.


(2) Алуминиевата сплав е най-леката от всички материали за инвалидни колички и често се препоръчва използването на леки алуминиеви инвалидни колички.


(3) Частна кола да отида, се препоръчва да изберете преносими алуминиеви инвалидни колички.


(4) Ако хората се счупят или се нуждаят от грижи, се препоръчва използването на ортопедичен крак (подвижна стойка за краката) на полуглавна или пълна инвалидна количка с мека седалка.


(5)) По-възрастни хора или хора, които са много неудобни да се движат, препоръчваме да използвате подвижни подлакътници и подвижни крака за инвалидни колички.


(6) Ако некомпетентността на потребителя или полуавтономната тоалетна е неудобна, се препоръчва използването на инвалидна количка с команда. Полу-разположените и пълни инвалидни колички с активни перила или подпори за краката осигуряват комфорт. Дългосрочен запек или тези, които не са много трудно да се изправи, се препоръчва да се използва покрива тип тоалетна седалка, тъй като седалката е кръгла дупка, можете да седнете дълго време, капака на кофата, за да се предотврати разпространението на миризми.


(7) За тези със специални затруднения препоръчваме да използвате специални инвалидни колички, като колички за коли стоящи, електрически инвалидни колички, повдигащи инвалидни колички и др.


Един чифт:Как възрастните хора избират инвалидни колички? Следваща:Тип инвалидна количка