Масаж стол малко неизвестен, общ наръчник за пазаруване няма да ви кажа за закупуване на бележка:

- Dec 11, 2017-

1. Масаж стол кожа


Вземайки предвид устойчивост на материала износване и напрежение не е достатъчно добър и не е лесно да се поддържа, да ще има напукване, сериозно износване, столове за масаж обикновено не са използвани кожа, на общия пазар са използването на микрофибър кожа и изкуствени кожа. Мислите, хората, който седи в стола за Масаж, манипулатор и назад Масаж, кожа ще се носи, ако кожа е предразположена към счупване, избелване и т. н, използването на микрофибър кожа е много износоустойчив, добър напрежение ще никога промяна цвят, кожа приложение живота на масажния стол също 2, 3 години, но основната живот на микрофибър плат кожа в 7-8 години, докато общият Масаж стол живот може да достигне 7-8 години.


2. Масаж манипулатор избор


Масаж стол, един от най-съществените компоненти "Масаж ръка" обикновено разделени в "2D Масаж" и "3D Масаж ръка."


v2-5c98a21f067909d95504c350e4d78a5c_hd.gif


2D Масаж само от шията, раменете надолу до талията, само нагоре и надолу за движение, без да се движат напред и назад пространство; Като цяло е равнина. Но повърхността на тялото е форма, с вълнообразни криви, като врата, раменете, кръста и гърба и други 2D ръка там е никакъв начин да се поберат в перфектен Масаж, Масаж не може да постигне месене масаж и други техники за масаж. Така че в човека "мързеливи" движеща сила, 3D Масаж ръка перфектен дебют!! Е сега основните марката избор, 3D Масаж ръце наистина страхотно ах.


v2-5b858452e22385fc37cf0efa05e78cd7_hd.jpg


3. Масаж ръка участък дължина


Масажния стол е много лесно да се бърка с влага, защото всички основни компоненти са Двигателят за най-съкровените масаж (свързана с експлоатационен живот на масажния стол), дължината на релсите за масаж и масаж на ръце, споменати по-горе. Сред тях, най-вероятно да бъдат объркани Масаж ръка е Масаж, Масаж ръка участък дължина. Някои съвест производители книги под-разделена да направи неща, в съответствие с обхвата на максималното разширение на 12 см за изпълнение, някои производители да се запишете на разходите на основните ограничения в 8 см, изглежда само 4 см празнина, но усещането е напълно различни, добре!


Уважаеми това показва важността на масаж ръка участък дължина! Защото, тялото на всеки човек е не същите, като брадат тяло на възел, очаквайки 8 см участък дължината на масаж ръка Масаж за болки в дълбоко душата му мускули на гърба? Може да бъде точно като всеки друг ботуши сърбеж, тялото няма да се опита 12 см Масаж ръка трепет дълбоко душата Масаж ах!


Един чифт:Масаж функция стол Следваща:Безопасното използване на инвалидни колички