Кои възрастни се нуждаят от инвалидна количка?

- Nov 29, 2017-

1. Ясноглави, по-чувствителни към възрастните хора, можете да помислите за използването на електрически инвалидни колички, така че най-удобното пътуване.


2. Поради по-слабия диабет на кръвообращението или по-дългосрочно заседнал инвалидна количка, по-висок риск за леглото, трябва да добавите въздушна възглавница или латексова подложка в седалката, налягането за разсейване, за да не седите дълго време ,


3. Не само хората, които нямат мобилност към инвалидни колички, някои пациенти с мозъчен удар без проблеми, но нарушението на функцията на равновесие, повдигна крака си лесно да падне, за да се избегне падане на фрактури, наранявания на главата и други наранявания, се препоръчва на инвалидна количка.


4. Въпреки че някои възрастни хора могат да ходят, но поради болки в ставите хемиплазите не са далеч или тялото е слабо, ходеше без усилие, тъй като здравите хора упражняват, без дъх, този път не отказват да приемат стария, а не Ум на инвалидна количка.


5. Възрастта реакция не е чувствителна към младите хора, заедно със способността на ръчния контрол е също слаб, експертите предполагат, че най-добрите ръчни инвалидни колички, не се препоръчва да се използват електрически инвалидни колички. Ако възрастните хора вече не могат да издържат, най-добрият избор сменяема количка за инвалидни колички, лицата, които се грижат за тях, не трябва да вземат стари хора, можете да се движите отстрани на инвалидната количка, за да намалите тежестта.


Един чифт:Какъв тип инвалидна количка използват възрастните хора? Следваща:Кои старейшини се нуждаят от патерици?