Кои старейшини се нуждаят от патерици?

- Nov 29, 2017-

Обикновено използваме старите три крака, за да представим, разбира се, патерицата стана третият крак на възрастните и въпреки че някои възрастни хора не харесват патериците, а едно от следните условия, най-добре е бързо да се препятства.


1, Възрастните в действие, ако смятате, че балансът им в тялото не е добър, трябва да използвате подкрепа за поддържане на физически баланс, трябва да използвате патерици.


2, Слабо зрението възрастните хора, също трябва да използват патерици, за да се избегнат пречките и опасностите в начина на действие.


3, След изследване, страдащи от тежка остеопороза при възрастните хора, по-вероятно да се борят, се препоръчва също така да се използват патерици за предотвратяване на падане нараняване.


4, Пациенти в старческа възраст, страдащи от заболяване. Старите експерти смятат, че възрастните хора всъщност не се налага да се страхуват от зависимостта от патериците. Точно както хората, които използват патерици за подпомагане по време на заболяването си, се възстановяват, не е нужно да продължават да го използват. Дори някои възрастни хора, които използват патерици, редовно установяват, че могат да предоставят много удобства, които могат да стимулират тяхното желание за действие. Вместо това те ще им помогнат да упражняват повече крака и крака и да поддържат добро здраве.


5, стари хора с лоши стави. При пациенти в старческа възраст с тежка остеопороза и фрактури на лумбалната компресия, патериците могат да намалят времето и усилието за натоварване на лумбалния гръбнак и ставите, да защитят костите и ставите от нараняване или да намалят износването на ставите. Най-добрият избор е подмишниците патерици могат да намалят 80% от ниското телесно тегло. Най-добрата аксиларна употреба на сдвоени, лесни за използване, когато има проблеми с мускулната неефективност.


6, инсулт при възрастните хора, повече патерици помагат за подобряване на пациентите с удар с балансираща функция, носеща функция и стабилност, подходящи за определена способност за заставане и ходене, но трябва да бъдат балансирани в процеса на придвижване на пациента с удар. Има три патерици патерици и четири крака патерици на пазара, тези мулти-патерици широка поддържаща повърхност и добра стабилност, но също така и за всички с една пешка тръстика не е достатъчно безопасно за възрастните хора.


Един чифт:Кои възрастни се нуждаят от инвалидна количка? Следваща:Как старите хора избират правилния тръстика?