Expomed Eurasia 2018

- Mar 23, 2018-

Време изложение: 22-25 март, 2018 г.

Палата: Изложбен център TUYAP в Истанбул

Експозиционен цикъл: една година


Въведение в изложбата:

Годишната международна медицинска изложба в Истанбул, Турция, се проведе успешно за 24 сесии. Изложението се проведе съвместно с изложбата Labtec Istanbul International Laboratory Technology and Equipment и създаде най-важната, най-голямата и най-изчерпателна изложба на медицинската индустрия в Евразия. Темата на изложбата е "Международен медицински анализ в Истанбул, диагностика, лекарства, лечение, рехабилитационни продукти, оборудване, системи, технологии, оборудване и болнично изложение".

През 2017 г. в Медицинската изложба в Турция са разположени 6 изложбени зали с изложбена площ над 60 000 квадратни метра, събрали повече от 80 хиляди вземащи решения и присъстваха 30 000 професионални посетители. "Специалните гостуващи държави" на Медицинската изложба в Турция през 2017 г. бяха Румъния и Иран, което позволи на изложителите да развият клиентите по-конкретно. В същото време организаторите проведоха и среща за бизнес съчетаване, за да насърчат по-ефективното договаряне и сътрудничество между изложители и професионални купувачи. Турското медицинско изложение се превърна в най-голямата медицинска и търговска изложба в Централна Евразия, Турция, Балканите, Общността на независимите държави, Северна Африка и Близкия изток.


Съдържание на изложбата:

Медицинска техника / електронни медицински продукти, оборудване и системи; Диагностика, Imaging продукти, Оборудване и системи; Преносими физиотерапия и ортопедични продукти, устройства и системи; Лабораторно оборудване и инструменти; Хирургически продукти, оборудване и системи; Хигиенни и дезинфекционни продукти, оборудване и оборудване; Рехабилитационни средства и оборудване; Биофармацевтични продукти, оборудване и оборудване; Медицински комуникационни продукти, оборудване и системи; Услуги за болнични и фасилити мениджмънт, продукти, съоръжения и оборудване; Устройства и системи за медицински помещения; Болници и здравни центрове; Съответни организации и медии


Един чифт:Стандартни поставяйте Следваща:Ново пристигане Уникални бастуни