Болница Експо 2018

- Apr 02, 2018-

Време за изложба: 18-21 октомври, 2018 г. (9:00 - 17:00 часа)

Място: Международен конгресен и изложбен център в Джакарта

Изложбена площ: 12 041 квадратни метра


Въведение в изложбата:


Hospital Expo е най-професионалната и влиятелна изложба в медицинската индустрия в Индонезия. Тя се организира съвместно от OSI член на IECA, Индонезийската асоциация на медицинската индустрия и Асоциацията на медицинската индустрия в Джакарта. Категориите на съдържанието на изложбата са пълни. Изложителите и професионалните посетители имат високо качество и влияние. С история от 29 години, изложението се превърна в професионална платформа за сътрудничество за доставчици и купувачи в индустрията и международните медицински производствени компании.


Обхват на изложението:


Медицински продукти: медицинско оборудване и инструменти, изкуствени крайници и рехабилитационно оборудване, медицински изделия и оборудване, медицински консумативи, спасително оборудване, хирургическо оборудване, диагностично оборудване и консумативи, анализа и контрол, мониторингова апаратура, хирургическо оборудване, профилактично медицинско оборудване, офталмологично оборудване Апаратура, оборудване за оролография, зъболекарски консумативи и оборудване, радиологично медицинско оборудване, медицински реактиви и оборудване, медицински институции и лабораторно технологично оборудване, медицинска информация и технологичен обмен, болнични инженерни телекомуникации и оборудване за предаване на данни, медицинско оборудване за дезинфекция, оборудване за съхранение, линейки и спомагателно оборудване, оборудване за красота, медицински текстил, медицинска строителна техника, медицински и здравни услуги и медицински публикации.


Фармацевтични продукти: различни запазени китайски медикаменти, западни лекарства, нови лекарства, лекарства със специални ефекти, различни лекарства за суровини, химически лекарства, фармацевтични междинни продукти, биофармацевтици Традиционни лекарства: китайска медицина, билкови лекарства и др.


Фармацевтично оборудване: Оборудване и технологии за фармацевтично производство, фармацевтично оборудване за опаковане, фармацевтични опаковъчни материали, фармацевтично производство, почистване, дезинфекциращи конфигурационни системи


Един чифт:2018 CMEF Шанхай изложба Следваща:2018 пролетта Кантонският панаир време и продукта Въведение