Възглавница с гел за пяна с памет

Възглавница с гел за пяна с памет

Възглавница за гел за пяна с памет Описание на продукта Възглавницата Cool Gel осигурява усещане за охлаждане, което може да облекчи главоболието и да ви охлажда докато спите. Неговата висока топлопроводимост спомага за понижаване на температурата на кожата, благоприятствайки кръвообращението и оксидацията на тъканите. Приятно Cool ...

Информация за продукта

Възглавница с гел за пяна с памет


Описание на продуктаописание

Контурна памет Пяна за възглавница Охлаждащ гел Ортопедична възглавница за подкрепа за облекчаване на болката в шията

Позиция №

001-1

Размери

50 х 30 х 10 / 7,5 cm

Пяна плътност

50 кг / м3

тегло

сърцевина

780 гр

опакован

950гр

Външно покритие

33% покритие от бамбук, 67% терилен / 80% памук, 20% тирилен

Вътрешно покритие

Крем против изгаряне и алергени (100% полиестер)

пълнеж

100% висококачествена пяна с памет за качество + допълнителен хладен гелонен пакет

Цветова наличност

Розово / синьо / жълто / розово / синьо и т.н.

твърдост

Средна светлина

Характеристики

  1. Тя издърпва влагата от кожата, така че кожата остава значително по-суха и хладна.

  2. Формат на клавиатурата , дишаща технология, създадена да създава комфортно качество на съня. Увеличете 30% площ на земната повърхност на главното пространство .

  3. Естествена екологична тъкан и включва антибактериални и дезодориращи свойства. Сънят на Cool Gel Side през лятото и се обръщате през зимата за топлина.

  4. Мека и удобна, гладка и не дразни кожата.

  5. Ефективно намалявайте около 1,5-2 ° C от температурата на повърхността на тялото , за да създадете свежа и комфортна среда за сън.


gel pillow


Възглавницата Cool Gel осигурява усещане за охлаждане, което може да облекчи главоболието и да ви охлажда докато спите. Неговата висока топлопроводимост спомага за понижаване на температурата на кожата, благоприятствайки кръвообращението и оксидацията на тъканите.

gel pillow


Приятно охлаждане - Високата топлинна проводимост на Cool Gel благоприятства топлинната дисперсия, помага за понижаване на температурата на кожата и приятно приятно усещане.


gel pillow


Тест за налягане на възглавницата в паметта - най-доброто време за отскок е 3-5 секунди. Твърдостта е умерена, подкрепата за цевилната част и чувството за фолио е много добро.


Сертификати

gel pillow

Сертификати за изпитване на продукта - Доклад за SGS RoHS, тестов доклад на STC, отчет за BV, ISO9001: 2008, Доклад за оценка на доставчика, TUV, GTT.Hot Tags: възглавница гел памет пяна, Китай, производител, доставчик, фабрика, търговия на едро, евтини, купуват, за продажба
Един чифт:Най-добрите контурна памет, ортопедична възглавница за врата, стандартен размер Следваща:Най-удобно легло сън три-ядрена цервикална врата главата възглавница, пълен размер

Запитване

You Might Also Like