PathLighter Cane - Регулируема офсетова дръжка Walking Cane с лека вал

PathLighter Cane - Регулируема офсетова дръжка Walking Cane с лека вал

Осветете пътя си и се чувствайте по-сигурни с новата ни ходова тръстика PathLighter. Супер ярката ксенонова лампа, разположена в шахтата на тръстиката, създава осветена "кръг на безопасност", която ви позволява да виждате ясно каквито и да са препятствията, които може да са в пътя ви.

Информация за продукта

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

PathLighter Cane - Регулируема офсетова дръжка Walking Cane с лека вал


Осветете пътя си и се чувствайте по-сигурни с новата ни ходова тръстика PathLighter. Супер ярката ксенонова лампа, разположена в шахтата на тръстиката, създава осветена "кръг на безопасност", която ви позволява да виждате ясно каквито и да са препятствията, които може да са в пътя ви. Чувствайте се уверени и достатъчно сигурни, че безопасно да правите вечерни разходки или да преговаряте за слабо осветени коридори и стълбища.
Новият дизайн на тази бастун позволява бързо и лесно настройване от 34 "до 39". Ергономичната дръжка и офсетов стил осигуряват комфорт и допълнителна стабилност при ходене и лесният за употреба превключвател за включване / изключване на светлината гарантира, че ще имате светлина, когато ви е необходима.

● Удобен светлинен превключвател на дръжката

● Удобна гъба дръжка

● Ксенонова лампа True Light с висока мощност (продължава 40 часа)

● Издръжлива конструкция от алуминий и поликарбонат

● Предлагат се резервни лампи

● Изисква три (3) АА батерии (не са включени)

● Доставя се с безплатен висококачествен гумен накрайник


СПЕЦИФИКАЦИИ


Материал: алуминий и поликарбонат
Повърхност: Окислен
Дръжка: гъба
Височина: 34-39 "
Цвят: Черен, Сребърен
Нето тегло: 0,5 кг
Товароносимост: 200 паунда
Сертификат: CE, FDA

7192-00_500x500.jpg

ОПАКОВАНЕ
Поли чувал, 50 бр / кутия, Стикер
Размер на кутията: 73x24x52 cm


ДОСТАВКА
35 дни


порт

Нингбо или Шанхай


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ
TT, Western Union

IMPERIAL CROWN се занимава с регулируема офсетова дръжка на ходеща тръстика със светлинен вал над 10 години и притежава добра репутация за качествени продукти и добро обслужване. Като професионален производител и доставчик в Китай, ние горещо ви приветстваме да купуват или на едро евтини и качествени продукти от нашата фабрика.

Hot Tags: пътечка тръстика - регулируема офсетова дръжка ходеща тръстика със светлинен вал, Китай, производител, доставчик, фабрика, търговия на едро, евтини, купува, продава
Един чифт:Кристална топка дръжка бастун със светне Lucite с венге дърво ходене тръстика Следваща:Най-добрата тръстика за възрастни хора с LED фенерче, аларма за паника и светлина за предупреждение

Запитване

You Might Also Like